Hirdetés

Nyakunkon a VB!

|

Az E3 izgalmai után holnap sokunk számára újabb dózis érkezik a 2002-es futball-világbajnokság képében. Hogy mégis, hogy kapcsolódik ez az informatikához? Egy focirajongókból álló informatikuscsapat vette a fáradtságot, és 2000-szer lefutatta egy külön erre a célra épített gépen a világbajnokság modelljét az esélyek figyelembevételével. Az eredmény a következő: a szimuláció szerint a Brazil válogatott az olaszokat kiütve ötödször emelheti a magasba a trófeát. A harmadik Argentína, míg a negyedik helyezett Spanyolország lesz. Kíváncsian várom mennyire válik majd be ez a jóslat, ha megvalósul akkor fogadják elismerésemet a gépek, ha nem, akkor ismét bebizonyosodott, hogy egy masina mit sem ér a sporteredmények megjósolásakor. Egyéb infókat itt találhatsz.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)