Hirdetés

Nyár elején köt ki Steamen a Sea of Thieves, sokak kedvenc kalózos játéka

|

A Rare által fejlesztett kalózos mulitplayer kalandjáték eddig csupán a Microsoft Store-ból volt elérhető, de ez heteken belül változni fog.

Hirdetés

Egészen pontosan június 3-án debütál Steamen a kétségkívül egyedülálló sandbox, hajózós, kalózkodós kalandjáték. Negyven aranydukát (értsd: euró) lesz a kikiáltási ára és csupán egy Xbox Live felhasználói fiókra lesz szükségünk még a játékhoz.

Hirdetés

Akik már korábban is játszottak a Sea of Thievesszel, azok az eddig megszerzett holmijukat átköltöztethetik a steames verzióba, illetve külön cross-play támogatást is kap majd a játék. A művelethez be kell majd jelentkeznünk az Xbox Life fiókunkba és összekapcsolni a steames változatot a Microsoft fiókunkkal. Akinek nem rendelkezik ilyennel, annak semmi oka az aggodalomra, mert bármikor csinálhat ingyenesen a linkre kattintva.

Sajnálatos módon ez nem vonatkozik magára a játékra, ha netán valakinek megvan már a Jack Sparrow jobb napjait idéző digitális élménypark, az nem jogosult a steames verzióra. Egyszóval újra meg kell majd vennünk a játékot, ha Steamen is birtokolni szeretnénk.

Utóbbi kiadás előnye maga a felhasználói felület lesz, ugyanis sokkal könnyebben tudunk majd csatlakozni a barátainkhoz némi kincskereséssel egybekötött hajókirándulásra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)