Hirdetés

Nyári ízelítő - PES 2013 demó

|

A Konami-nak hála, nyáron sem maradunk PES nélkül.

Hirdetés

Jó hírekkel szolgálhatunk a PES franchise rajongóinak. A Konami ugyanis bejelentette, hogy július 25-től elérhetővé teszi a Pro Evolution Soccer 2013 demóját, aminek segítségével egy kis kóstolót kaphatunk a teljes játék izgalmaiból. A focirajongóknak az angol, német, portugál és olasz, illetve a Copa Libertadores módban  a Santos FC, SC International, Fluminense és a Flamengo csapatokkal lesz lehetőségük koptatni a bőrt a demóban.

A bejelentés mellé egy kis kedvcsináló videót is csatolt a Konami, amiben egy rövid magánszámot nézhetünk meg Cristiano Ronaldo előadásában. A játék Playstation 3, Playstation 2, PSP, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS és Wii platformokra érkezik, valamikor ősszel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)