Hirdetés

Még a Steam előtt nyári vásárt tart a GamersGate

|

Nem a Steam az egyetlen online piactér, ami komoly akciókkal készül. A GamersGate már ma útnak indította a pénznyelő leárazást.

Hirdetés

Az oldal hatodik nyári vására ezúttal Sega, Ubisoft, Capcom, Kalypso és Square Enix címekkel próbálja kihalászni zsebeinkből a jól megérdemelt bankjegyeket.

Olyan sorozatok egyes epizódjait szerezhetitek be, mint a The Witcher vagy az Assassin’s Creed, de vannak itt Tom Clancy nevével fémjelzett címek, Devil May Cry felvonások, South Park és Might and Magic játékok. Természetesen ennél még sokkal több gyöngyszemet is találhattok elképesztően kedvező árcímkékkel, egészen június 19-ig.

A főoldalon jelenleg egy 48 órás akció is él, melynek keretén belül a Castle of Illusion 2 (3.25 euró), a Company of Heroes 2 (11.9 euró), a The Cave (3.25 euró),  Warhammer: Space Marine (4.99 euró), a Football Manager 2014 (16.98 euró), és a Total War Rome 2 (27.48 euró) játékokat szerezhetitek be. Azért csak óvatosan, jövő héten a Steam is beindul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)