Hirdetés

Nyerd meg a legértékesebb magyar focimezt!

|

Détári, Buzánszky, Nyilasi, Törőcsik, Grosics neve mond valamit? Ha igen, nyerjétek meg azt a mezt, amelyet többek között az ő aláírásuk is tarkít!

Hirdetés

Erre lehetőségetek van a Kockafoci, a GameStar és a FourFourTwo közös játékában! A FourFourTwo 50 valaha volt legnagyobb magyar labdarúgó tiszteletére szervezett ünnepségén néhány évvel ezelőtt az Aranycsapat még élő tagjai is aláírták ezt a relikviát, amelyet vasárnap délelőttig bárki megnyerhet, aki válaszol a lenti kérdésekre.



A feladat egyszerű: az Euro ’12 alatt futó Kockafoci adásokban tettünk fel érdekes kérdéseket az EB vonatkozásában, aki mindegyikre helyes megfejtést küldd, vasárnap részt vesz a sorsolásunkban. Hogy ne kelljen visszakeresgélnetek az összes adás kérdéseit, most „szuperjófejekként” összegyűjtöttük nektek az eddig elhangzott valamennyi feladványt. A válaszokat e-mailben küldjétek el nekünk a nyeremenyjatek@idg.hu címre KOCKAFOCI subject megadásával legkésőbb az EB döntő napjáig, vasárnap délelőtt 10 óráig. A nyertes nevét a Kockafoci utolsó adásában, vagyis július 1-én 17-18 óra között fogjuk beolvasni.

Lássuk tehát a kérdéseket:
1.    Melyik labdarúgó válogatott szerepelt a legtöbbször EB-n úgy, hogy egyszer sem nyert?
2.    Ki a legidősebb edző a labdarúgó Európa-bajnokságok történetében? (ezen az EB-n is ott volt)
3.    Hány évesen lőtte első válogatott-beli gólját Andrij Sevcsenko?
4.    Melyik az egyetlen válogatott az Európa-bajnokságok történetében, amely pénzfeldobással jutott döntőbe?
5.    Melyik ország bajnokságából érkezett a legtöbb játékos az idei fociEB-re?
6.    Ki az a két játékos az idei kontinenstornán, aki a csoportmeccseken szerzett góljával már a harmadik Európa-bajnokságán volt eredményes?
7.    Ki lőtte a magyar válogatottnak azt a gólját egy világversenyen a négy közé jutásért játszott meccsén Csehszlovákia ellen, amit a bíró tévedésből nem adott meg?
8.    A mostani EB-n szereplő olasz válogatott keret átlagéletkora hányadik legfiatalabb az EB-ken szereplő olasz válogatottak történetében (a kérdés nehézségééért nagy köszönet járt Szilágyi Lacinak a FourFourTwo-tól, aki kisütötte)
9.    Az EB 5, legtöbbet passzoló játékosa közül ki az egyetlen nem spanyol játékos (a statisztika az elődöntőkig érvényes, német játékosról van szó)



Várjuk válaszaitokat vasárnap délelőttig, amikor minden kiderül! Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)