Hirdetés

Múltbarévedés a januári PC Worldben

|

2012 legjobbjait, a Windows 8-at és az Ubuntut, valamint a DDR3-as memóriákat és a minőségi 1 terrabájt feletti HDD-ket ugrasztottuk össze, hogy karba tett kézzel láthassuk a végeredményt a PC World januári számában.

Hirdetés

Nem volt szívünk csak úgy hátrahagyni említés nélkül 2012 legjobbjait, ezért kiderítettük, hogy szerkesztőink és olvasóink szerint mi volt a tavalyi év leghatékonyabb vírusvédelme, legerősebb nagy kapacitású merevlemeze vagy éppen DD3 modulja, hogy csak párat említsünk.

Minden magára valamicskét is adó gamer szívből gyűlöli, ha kellemes játékbeli szórakozását az erőmű zajával duruzsoló számítógépe zavarja meg, ezért megoldást találtunk a zajos gépek problémájára. Segítő jobbot nyújtunk azoknak is, akik noteszgép vásárlásra adják fejüket, de nem feledkeztünk el összehasonlítani a főváros és vidék közötti különbségeket sem. Backup összeállításunkban azoknak szeretnénk segíteni, akik nem kívánják elveszíteni emlékeiket, fontos adataikat egy rendkívüli esemény vagy balul sikerült tisztogatás hatására.

Mindezek mellett a januári PC World nyereményesővel, kibővített teljes verziós szoftverekkel (a kínálatból: Ashampoo WinOptimizer 2013, Mint Linux, Comodo IceDragon, stb.) és részletes, aktuális tesztekkel (a kínálatból: Dell XPS 12, Samsung Galaxy Note II, Verbatim GT SuperSpeed, Asus VG278, Genius GX DeathTaker), stb.) várja az érdeklődőket az újságos standoknál vagy az előfizetők számára a postaládában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)