Hirdetés

Nyereményjáték 2009. november

|

Küldj sms-t és nyerd meg a Gigabyte GV-N26SO-896I grafikus kártyát, melyhez az Operation Flashpoint: Dragon Rising teljes játékot adjuk ajándékba!

Hirdetés

PC-s játékosok legérzékenyebb pontja a grafikai külcsín, az esetleges szaggatás pedig a világvégével egyenlő. Novemberi nyereményjátékunk tárgya, a Gigabyte GV-N26SO-896I segítségével a szaggatást és a minimum grafikai beállításokat is elfelejteti velünk, és a mellé ajándékba adott Operation Flashpoint: Dragon Rising játékot is szélsebesen és rezzenéstelenül képes futtatni. Mindez pedig csak egy SMS-be kerül.

Jellemzők:

· NVIDIA GeForce GTX 260 grafikus vezérlő
· 680 MHz-es magórajel
· 216 darab stream processzor, 1466 MHz-es órajel
· 896 MB GDDR3 memória, 2500 MHz-es órajel
· 448 bites memóriabusz
· PCI Express ×16 2.0-s csatolófelület
· D-Sub, DVI-I és natív HDMI kimenetek
· DirectX 10, NVIDIA PhysX, CUDA, SLI technológiák támogatása
· 25 %-kal magasabb teljesítmény, válogatott grafikus lapka
· Ultra Durable VGA gyártástechnológia

Kérdés:
Hány százalékkal gyorsabb a Gigabyte GV-N26SO-896I a referencia modellnek számító GeForce GTX 260-as kártyáknál?

GS JA: 10
GS JB: 25
GS JC
: 30


Küldd el a megoldást (GS JA, GS JB vagy GS JC) a 06-90-642-311-es telefonszámra, és tied lehet ez az értékes ajándékcsomag! Megfejtéseiteket november 19. és december 15. között várjuk (Az SMS díja 252 Ft + 25% áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!)


SMS-rendszer szolgáltató: D. C. Lax Kommunikáció A játékosok a játék során hozzájárulnak, hogy személyes adataikat az SMS rendszert működtető D.C. Lax Kommunikáció továbbítsa a nyereményt biztosító IDG Hungary Kft.-nek. Probléma eseten ügyfélszolgálat:
sms@lax.hu.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)