Hirdetés

NYEREMÉNYJÁTÉK értékelések!

|

Igen, igen, tudjuk :) Bocsi :D Tiszta sor, már egy ideje ki kellett volna rakni a nyereményjátékos eredményeket. Most akkor lássuk hát. Aaaaa...hmmm, szóval előszöris volt ugyebár egy GeCube X800 Pro 256 MB grafikuskártya. A szerencsés tulajdonos: Kelenföldi Szilárd - Nyiregyháza. Jelenleg egy elég komoly Chieftec házért folyik a küzdelem, és decemberi extraként elárulom, hogy egy újabb grafikuskártyáért drukkolhattok. Egészen pontosan egy Inno3D GeForce 6800 GT keresi majd gazdáját. Másik játékunkon egy Silent Hill 4-es csomagot lehetett szerezni. Az Ecobit Multimédia felajánlását nem más kaparintotta meg, mint Kiss György - Kecskemét.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)