Hirdetés

Nyereséges az Atari!

|

Hölgyeim és uraim, megvan a nap híre, s nyugodtan nevezhetjük szenzációnak: Nyereséges negyedévet zárt az Atari!

Hirdetés

A francia Infogrames által immáron az utolsó szögig birtokolt Atari hosszú évek óta először zárt pozitív mérleggel egy negyedévet. Az egy évvel korábbi 10.4 millió dolláros forgalomhoz képest 40.3 milliót forgattak meg, s ez mintegy 3.5 millió dollár nyereséget jelent a tavalyi év azonos időszakát jellemző 11.9 milliós veszteséggel szemben.
Konkrét adatok nem állnak rendelkezésre arról, hogy mely játékok generálták a látványos növekedést, ám vélhetően a konzolos Dragon Ball Z: Burst Limit és a szintén erre az időszakra eső Alone in the Dark is felelősségre vonható a siker miatt. Előbbit 930.000, utóbbit kb. 1.2 millió példányban szállították ki az üzletekbe.

Fény az alagút végén?

alone.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)