Hirdetés

Nyerj belépőt az őszi MondoConra!

|

Három belépő vár gazdára, amelyek a rendezvény mindkét napjára érvényesek.

Hirdetés

Október 8-án és 9-én mangák és képregények, valamint népszerű sci-fi és fantasy univerzumok szereplőivel találkozhatsz élőben a Hungexpo területén.



Természetesen nem a cosplay az egyetlen ok, ami miatt érdemes lesz felkeresni az őszi MondoCont, hiszen számos kiállító termékét lehet majd meglesni, megtapogatni, megvásárolni, s akkor még nem is szóltam a rengeteg kiállított játékról, amelyek között a legújabb címeket (Deus Ex: Human Revolution, Dead Island, Resistance 3, Mortal Kombat, Tekken, StarCraft 2, stb.) is viszontláthatod.



A Mondo Magazin és az Animax TV csatorna által szervezett rendezvényre most Te is megnyerheted a három belépő egyikét, amennyiben csatlakozol a MondoCon és a GameStar Facebook csoportokhoz, és az alábbi Facebook bejegyzéshez fűzött hozzászólásodban egy olyan szlogennel állsz elő, ami saját kútfőből pattant ki, illik a MondoConhoz és végül, de nem utolsósorban elnyeri a zsűri tetszését.
Péntek éjfélig várjuk a javaslatokat, eredményt hétfő reggel hirdetünk.
A rendezvényről információk a www.mondocon.hu honlapon érhetők el.
A rendezvény helyszíne és időpontja: Hungexpo, 2011. október 8. 10:00-23:30 és október 9. 10:00-20:00.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)