Hirdetés

Nyerj jegyet a Másnaposok 2-re az AXE-szal!

|

Játssz az AXE-szal és nyer két jegyet a Másnaposok 2 zártkörű vetítésére a premier napján!

Hirdetés

Emlékeztek még a Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis), Doug (Justin Barta) négyesre? A csapat rövidesen ismét összejön, mégpedig az egzotikus Thaiföldön, ahol Stu készül újranősülni.



A vegasi kalandokból tanulva kedvenc fogorvosunk csendes és nyugodt legénybúcsút szeretne, ám a tervek természetére jellemző, hogy valami mindig közbejön. Ismét csak éktelen fejfájással, és hiányos emlékezettel térnek magukhoz hőseink, akik sikeresen elvesztették valahol Stu menyasszonyának öccsét és szert tettek egy fura kis majomra.

A kép kattintásra megnő



A történelem ismétli önmagát, a poénok viszont újak a Másnaposok 2-ben, amire most jegyet (az ötven páros belépő egyikét) nyerhetsz magad és kísérőd számára a május 26-i premier napján esedékes zártkörű vetítésre. Ehhez nem kell egyebet tenned, mint elzarándokolnod az AXE Facebook oldalára, helyesen válaszolnod a kérdésekre, majd reménykedned, hogy Fortuna téged fogad a kegyeibe, s átélheted a másnaposságot anélkül, hogy felöntöttél volna a garatra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)