Hirdetés

Nyerj MP3 lejátszót!

|

A World Cyber Games hazai döntõjét az idén 2006. augusztus 26-27-én rendezzük meg. Most itt az alkalom, hogy Te is bekapcsolódhass egy izgalmas játékba és nyerj egy SAMSUNG YP-U2 MP3 lejátszót! A World Cyber Games fõtámogatója, a Samsung kisorsol 3db Samsung YP-U2 MP3 lejátszót azok, között, akik kitöltik kérdõívünket, melyben arra keressük a választ, hogy megtudjuk, milyen hatása van a Multi Player játékoknak a felhasználókra. A nyereményért nem kell mást tenned, csak rászánni 5 percet, hogy kitöltsd az alábbi kérdõívet legkésõbb 2006. augusztus 27-ig. Kérünk, hogy a kérdõív végén mindenképp add meg e-mail címed vagy telefonos elérhetõséged, hogy amennyiben Te vagy a nyertes, elérhessünk Téged! A kérdõív kitöltése után nincs más dolgod, mint várni, hogy megtudd, Te vagy-e a szerencsés nyertes. És persze szeretettel várunk, a Worls Cyber Games ingyenes rendezvényén. Itt válaszolhatsz a kérdésekre és nyerj!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)