Hirdetés

Nyerj Wrath of the Lich King játékot és pólót!

|

Egy utolsó nagy nyereményjáték keretében most eredeti Wrath of the Lich King játék és exkluzív WotLK póló a tét!

Hirdetés

Lélegzetvisszafojtva várjuk a World of Warcraft: Wrath of the Lich King hazai rajtját. Sok ezer magyar játékos nagy napja lesz ez, amikor végre előttünk is megnyílnak Northrend fagyos kapui. Kell is az új kaland, mint egy falat kenyér, melyet most meg sem kell venned! Az indulás előtti utolsó nagy nyereményjátékunkban exkluzív Wrath of  the Lich King pólók mellé most magát a játéklegendát is megkaphatod, háromszor! A feladat nem túlságosan bonyolult. Mindössze az alant feltett kérdés helyes válaszának kódját kell sipp-supp bepötyögnöd a mobilodba, és elküldened a 06-90-642-311 telefonszámra.

Az SMS-játék időtartama október 30-től november 10-ig.
(Az SMS díja 250 Ft + áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!)

 

Ki lesz a Wrath of the Lich King kiegészítő legnagyobb ismert ellenfele?

 

GS WA: Kil Jaeden

GS WB: Arthas

GS WC: James Bond

 

1-500.jpg


2-500.jpg


3-500.jpg

 

 plusz 3x

wow-box2.jpg
 

 

A tét tehát három WotLK póló és három Wrath of the Lich King játék, ami némi agytevékenységért és egy SMS-ért cserébe a Tiéd lehet! Szívem szerint én is játszanék, de ahogy a dal is mondja „a vállalat nem engedi a lelkemet". Pedig a póló jól jönne... Persze csak a kabát alatt. Ma már azért hidegek járnak, ugye. Mint Northrendben. A nyereményekért a BSC-nek tartozunk köszönettel.

 

SMS-rendszer szolgáltató: D.C. Lax kommunikáció - A játékosok a játék során hozzájárulnak, hogy személyes adataikat a játékot lebonyolító D.C. Lax kommunikáció továbbítsa a nyereményt biztosító IDG Hungary Kft. felé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)