Hirdetés

Nyílt levél a Vista játékosainak

|

Rich Wickham, a Microsoft Games for Windows részlegének vezetője nyílt levélben tájékoztatta a világot és azon belül is főleg a játékos társadalmat a Windows Vista játékokkal kapcsolatos észrevételekről.

Hirdetés

A nyílt levélben elsőként a kompatibilitásra tért ki. A Windows Vista rendszeren piacra dobása elött vagy 1000 játékot teszteltek, ám így is maradt jó pár játék, amivel próblémái adódhatnak. Idővel orvosolják majd ezeket. A nagyobb kiadók, mint például az Electronic Arts, a PopCap Games, a Vivendi Universal vagy a THQ már jó ideje rendelkeznek a megfelelő segédanyagokkal és SDK csomagokkal, amiknek hála a jövőben minden játékuk zökkenőmentesen fut majd az új operációs rendszeren. A Parental Control újdonsága is szóba került, ami engedélyekhez köti bizonyos játékok feltelepítését és futtatását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)