Hirdetés

Nyílt világú Call of Dutyt csinál a Fallout 4-ből ez a mod

|

Rendkívül nyomasztó az egész, nem véletlenül: pont így képzeltük az apokalipszis utáni világot.

Hirdetés

Nem egyszerűen megváltoztatja a Fallout 4 kinézetét és szabályait egy most megjelent, hanem teljesen új játékot csinál belőle. Az ambiciózus Obscurum IV: Statesec alkotója, Thumblesteen újragondolta, miről szól a Fallout, és arra jutott, nem kellenek bele olyan felesleges sallangok, mint szövevényes történet, diplomácia, románc és nyomozás, inkább azt kell hangsúlyozni, ami ennek a világnak az alapját képezi: a háborút. Amely, mint tudjuk, soha nem változik.

Ha telepítjük, egy polgárháború közepébe csöppenünk majd, amelyet a Minutemen vív egy Commonwealth Separatist Regiment nevű fakcióval, amely inkább tűnik terrorszervezetnek, mint bármi másnak. Szabadon kóricálhatsz majd az előbbi csapat egy tisztjeként, a véletlen összecsapások pedig mutánsok, ghoulok és bizarr állatok helyett emberekkel zajlanak majd. Véres, nyomasztó harcokra számíthatunk, mint a CoD-epizódokban, vagy a The Day Before és a Road to Vostok című túlélőjátékokban.

Hirdetés

A fegyverek is megváltoztak: földhözragadtabbak, hangosabbak és realisztikusabban működnek, mint az alapjátékban. A mentés ritkább, macerásabb, gyűjthető tárgyaktól függő. A szerző áthuzalozta az MI-t, az ellenfelek kiszámíthatatlanabbak, agresszvebbek és okosabban használják a terepet. 

Nem állítjuk, hogy elleszünk vele a Starfield megjelenéséig, de az biztos, hogy érdemes a kedvéért újra telepíteni az alapjátékot.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)