Hirdetés

Nyílt világú szerepjátékot készít a Call of Duty fejlesztőcsapata

|

Még nem került bejelentésre az Infinity Ward újdonsága, de már bővítenék miatta a csapatot.

Hirdetés

2002-ben alakult meg az Infinity Ward, ami az azóta eltelt több mint 20 év során rengeteg felvonással bővítette a Call of Duty szériát, és ennek a csapatnak köszönhetjük egyebek mellett a legendás első és második részt, valamint a Modern Warfare alsorozatot.

A CoD-rajongók nem biztos, hogy tudják, de létezik ám a stúdiónak több leányvállalata is, amelyek közül az egyik alaposan eltávolodna a lövöldéktől a jövőben.

Hirdetés

Egy álláshirdetés alapján ugyanis a lengyelországi Infinity Ward Poland egy új narratív vezetővel szerette volna bővíteni a csapatát, aki egy egy AAA-szintet képviselő, nyílt világú szerepjátékon dolgozna. Látszólag villámgyorsan be is töltötték ezt a pozíciót, de természetesen sikerült megörökíteni a kiírás részleteit, amelyet a Call of Duty Reddit-oldalán is közzétett egy felhasználó.

A stúdió új munkatársának egyébként az lenne a feladata, hogy kivegye a részét a játék történetének, karaktereinek és persze világának megépítéséből, együttműködve az írókkal és a küldetések tervezőivel. Az álláshirdetések alapján egyéb nyitott pozíciók is vannak a lengyel részlegnél, szóval úgy tűnik, tényleg készülhet valami náluk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)