Hirdetés

Nyilvánosságra hozták a Shift 2 Unleashed előrendelési bónusztartalmait

|

Az Electronic Arts ma bejelentette a Shift 2: Unleashed Limited Edition-t.

Hirdetés

Aki pedig előrendeli a játékot, jól jár.

A játékot előrendelő felhasználók azonnali hozzáférést nyernek három exkluzív versenygéphez - a Nissan Silvia spec.R Aero (S15), az Alfa Romeo Giulietta QV és a Lamborghini MurciélagoLP640 modellekhez -, ráadásul a Shift 2 Unleashed játékosai 40 új karriereseményen keresztül élhetik át a sofőrök fej fej melletti küzdelmének adrenalingőzös izgalmát. A 40 új esemény között olyan izgalmas versenyek várják a sebesség szerelmeseit, mint a versenyzők rátermettségét egy bizonyos modell volánja mögött próbára tevő márkafutamok; az egyes modellek klasszikus és modern változatait versenyeztető „Old vs. New" kihívások; valamint a neves autógyártó riválisok összecsapásai, amelyek egyszer s mindenkorra eldöntik, melyik autócsoda teljesít jobban a pályán.

A játék megjelenése 2011 tavaszán várható.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)