Hirdetés

Nyolc percen át nézhetjük, milyen lesz a hamarosan megjelenő horrorjáték, a Scorn

|

A fejlesztők megmutatták az H. R. Giger munkássága által ihletett, nem kimondottan étvágygerjesztő Scorn prológusát.

Hirdetés

Sokat kellett várnunk rá, de úgy tűnik, idén végre tényleg megérkezik a Scorn, ami meglehetősen egyedi látványvilágával és szórakoztatónak tűnő játékmenetével már a bejelentésekor bevéste magát sok játékos emlékezetébe.

Mivel október 21-én megjelenik PC-re és Xbox Series konzolokra, az Ebb Software úgy érezte, eljött egy újabb gameplay bemutató ideje, ezúttal a játék legelejére vethetünk néhány pillantást.

Hirdetés

A prológus során megismerkedhetünk majd az általunk irányított karakterrel, vele együtt fedezhetjük fel a bizarr környezetet, furábbnál furább fegyvereket, szabályait, és ízelítőt kapunk a ránk váró fejtörőkből is. Valahogy így:

Amellett, hogy a Game Pass előfizetői az első naptól kezdve korlátlanul játszhatják, a PC-s változat elérhető lesz Steamen, az Epic Games Store-ban, és a GOG-on is, az xboxos meg értelemszerűen az Xbox Store-ban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)