Hirdetés

Nyugalom, a Call of Duty: Black Ops Cold War bétáig gyengítik a mesterlövészpuskákat

|

Semmi ok a pánikra, a Treyarch további változtatásokat is tervez az eddigi visszajelzések alapján.

Hirdetés

Közkedvelt fegyvernek számítanak a mesterlövészpuskák az FPS-ekben, hiszen sok esetben elég egyetlen jó találat, hogy leterítsük vele ellenfeleinket, és ezért fontos jól belőni az adott flinta tulajdonságait, nehogy véletlenül túl erősre sikeredjen. Ha kipróbáltátok a Call of Duty: Black Ops Cold War alfáját PlayStation 4-en, akkor jó eséllyel sok játékos kezében láthattatok ilyen puskákat, amik bizony elég komoly pusztításra voltak képesek.

Hirdetés

Ez pedig nem volt véletlen, ugyanis a Treyarch fejlesztői szándékosan adtak egy jó adagnyi buffot a mesterlövészpuskáknak, méghozzá elvileg azért, hogy felmérhessék a teljesítményüket. Erről a stúdió egyik munkatársa, Tony Flame írt a Twitteren, és ugyanakkor azt is megerősítette, hogy a bétatesztben már kiegyensúlyozottabban fognak működni ezek a távcsöves fegyverek, köszönhetően a hétvége során begyűjtött adatoknak.

Szerintetek is túl erősek jelenleg ezek a puskák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)