Hirdetés

Nyugalom, lehet állatokat simogatni az Assassin's Creed Valhallában

|

A Ubisoft megmutatja, hogy a vikingek vajszívűek, amikor éppen nem vérengzenek.

Hirdetés

Talán mások a Metacritic pontszámai vagy a különböző díjátadók segítségével mérik egy-egy videojáték minőségét, azonban az igazán hozzáértők tudják, hogy mi a valódi lényeg: természetesen az, hogy legyenek cuki állatok, amiket meg lehet szeretgetni.

Szerencsére a fejlesztők is tisztában vannak ezzel a kritériummal, és egyre több címbe kerül bele a lehetőség (ki tudná elfelejteni a Ghost of Tsushima rókáit vagy a szériánál maradva az Assassin's Creed Origins macsekjait?). Bár Csirke az Assassin's Creed Valhallával töltött nyolc órájában nem abajgatott egyetlen négylábút sem, én kötelességemnek éreztem utánajárni a dolognak. 

Hirdetés

Nem is kellett sokáig keresgélnem, a Polygon kiemelten foglalkozott ezzel a hiánypótló funkcióval: nyugodt szívvel vettem tudomásul, hogy nem kellett csalódnom a Ubisoftban, az Assassin's Creed Valhallában LESZ lehetőség kutyákat és cicákat is simogatni.

Persze előbbieket nem érdemes összetéveszteni a farkasokkal, máskülönben - és ezt a PC Gamer hasonló írásából tanultam - könnyen kieszik alólunk a hátasunkat a nagy örömködés közepette. Utóbbiak pedig méretüket tekintve Garfieldot is fél manccsal hagynák helyben, valódi harci cirmosok. A kisállatokat a szokásos módon vehetjük rá a virtuális bűbájoskodásra, itt a tutorial hozzá:

Ugye, hogy ti is nyugodtabban fogtok aludni és várni az Assassin's Creed Valhalla novemberi megjelenését ennek a tudásnak a birtokában? Ráadásul lesz saját lovunk, valamint hollónk is. Mi kell még a boldogsághoz? Az élet szép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)