Hirdetés

Nyugaton is ingyenessé válik a TERA

|

Nemrég érkezett a hivatalos bejelentést, miszerint februártól, Free to Play modellre vált majd a TERA Online.

Hirdetés

Még decemberben döntöttek úgy a koreai verzió készítői, hogy hazájukban ingyenessé teszik az action-combattal felvértezett MMO-t. Ekkor még nem lehetett biztosan tudni, hogy a nyugati verziók is erre a sorsra jutnak-e, azonban most hivatalos bejelentésben ismertették a játék rajongóit a változásról. Februártól ingyenesen játszhatóvá válik a TERA, tartalmi megszorítások nélkül. Na persze, a tárhelyekben és a karakter slotokban lesz némi limitálás, ám semmi tartalmi hátrányt nem fognak szenvedni az ingyenesen játszó felhasználók.

Azok akik megkötések nélkül szeretnének játszani, vagy csak bónuszokat szeretnének, azoknak elérhető lesz további két alternatíva: az egyik rang az Elit nevet viseli, melyet azon játékosok fognak megkapni, akik továbbra is előfizetnek majd a játékra, a másik pedig a Founder, melyet a játék egyszeri megvásárlásával lehet elérni. Akik több információt szeretnének a modellről, azok látogassanak el a Tera FAQ oldalára.

A fizetési modell váltással egyetemben, be fog kerülni egy cash shop is a játékba, ahol az érdeklődők kozmetikai dolgokat vásárolhatnak valódi pénzért, valamint egy új PvE és egy PvP terület is, ami szintén mindenki számára elérhető lesz. 

Ti szeretnétek kipróbálni a TERA-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)