Hirdetés

Nyugi: hamarosan sokkal jobb lesz az inventory a Diablo IV-ben

|

Úgy tűnik, hogy a Blizzard meghallotta a játékosok segélykiáltásait, ugyanis hamarosan egy hasznos kényelmi funkció kerülhet majd be a játékba.

Hirdetés

Hosszas várakozás után végre megjelent a Diablo IV és rögtön le is tarolt minden konkurenst, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne tovább csiszolni az alapjátékot. A rajongók természetesen egyből letámadták a fejlesztőcsapatot a különféle nyavalyáikkal és ötleteikkel, most pedig úgy tűnik, hogy még ha nem is lesz minden álmukból valóság, hamarosan egy kicsit könnyebb lesz az élet Sanctuary komor világában.

Hirdetés

Akik már elkezdték a játékot, azok biztos tudják, hogy jelenleg a különféle drágakövek az inventoryban foglalják a helyet és bizony a szorgosabb játékosok azt tapasztalják, hogy hamar megtelik a puttonyuk a különféle kincsekkel. A Redditen sokan hangot is adtak ennek a problémának, ugyanis a Diablo 4 subredditen jelenleg a legnépszerűbb poszt arra kéri a fejlesztőket, hogy mozgassák a köveket egy külön, erre fenntartott helyre.

A fejlesztők meghallották a kérést, ugyanis a legutóbbi Diablo 4 Campfire Chat során megerősítették, hogy hamarosan átszervezik egy kicsit ezt a rendszert:

"Az az ötletünk, hogy nem a tárgyak között, hanem az alapanyagok vagy a valuta környékén mutassuk az összegyűjtött drágakövek számát, mint egy erőforrást a sok közül. Amikor pedig craftolni akarsz, akkor egyszerűen elhasználsz egy bizonyos mennyiséget ebből az erőforrásból."

Ez megváltás lehet sok játékos számára, azonban a csapat azt is hozzátette, hogy ne számítsunk erre a javításra a közeljövőben, ugyanis ez egy hosszabb távú elképzelés, amit a játék második szezonjában szeretnének majd a tervek szerint bevezetni és mivel az első szezon valamikor júliusban kezdődik majd, ezért október előtt nem is érdemes reménykedni.

Ettől függetlenül azért jó hallani, hogy a fejlesztők igenis odafigyelnek ilyen kérésekre és igyekeznek minél hamarabb visszajelzést adni a rajongóknak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)