Hirdetés

Obama elnök a Dungeon Defenders-ben

|

A nagysikerű indie fejlesztés nem kíméli az amerikai elnököt sem.

Hirdetés

Ha régóta furcsa perverziód, hogy szeretnéd látni, ahogy Michelle Obama elfenekeli George Washingtont, akkor ez a DLC pont neked való. A Dungeon Defenders-hez kiadott President's Day Battle Royal DLC-ben egy új küldetés, két pet, és négy feloldható skin szerepel. Ahogyan a trailer-ben is látható, a játékosok igénybe vehetik a Presidental Battle Arena-t, ahol egymás mellett a nagyon gonosz Démon Boss is megkeseríti az életüket. A sikeres teljesítéssel lehet majd unlockolni az új skin-eket, de addig is leírjuk a DLC teljes tartalmát:
 
Pets: - Democrat Donkey Pet
        - Republican Elephant Pet
Skinek: - Monk: President Obama
            - Huntress: Michelle Obama
            - Squire: Mitt Romney
            - Apprentice: George Washington
 
A Dungeon Defenders tehát nem kíméli az amerikai politikai elitet sem, de miért is tenné? Lássuk, hogyan néz ki mindez a gyakorlatban:
 

 

 
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)