Hirdetés

Ingyen tölthetjük le a Myst fejlesztőinek új játékát

|

Beindult a nyári leárazás a GOG-on, és jobban nem is lehetne erre hatékonyan felhívni a figyelmet, mint egy ingyen játékkal.

Hirdetés

Bár ez az időjáráson nem látszik, pár nap múlva beköszönt a naptári nyár, amit többen is leárazásokkal fognak ünnepelni. Dugjátok el a pénztárcáitokat, ha szeretnétek nyaralni menni, különben nincs garancia, hogy nem fogjátok elszórni minden pénzeteket olyan játékokra, amiket aztán évekig elő sem vesztek.

Hirdetés

Az Obduction szerencsére ingyenes a GOG-on, pár kattintással megszerezhetitek. Látogassatok el ide, jelentkezzetek be, keressétek meg a Get it Free gombot a számláló és az Obduction logója mellett, és nem sokkal később már tölthetitek is. DRM-mentes, úgyhogy közvetlenül a GOG-ról szedhetitek le. Az ajánlat szombat estig él, ezért nem árt sietni.

Aki játszott már vele, mondja el, hogy tetszett neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)