Hirdetés

Oblivion kiegészítőlemez?

|

A GameStop online játékbolt oldalain bukkantak fel olyan, találgatásra okot adó információk, melyek szerint esetleg készülőben lehet egy kiegészítő az Elder Scrolls IV: Oblivion című szerepjátékhoz.

Hirdetés

A GameSpot képet is szerzett bizonyítékként, ám az adatlapot gyorsan el is távolították. Az alapjátékot fejlesztő Bethesda természetesen egyelőre nem kommentálta a történteket, de ez a november 21-i megjelenési dátum jól hangzik :) Az egészen biztosnak tűnik, hogy nem az eddig kiadott egy-három dolláros bónuszcsomagok gyűjteményéről, hanem valami egészen újról van szó, már ha egyáltalán beszélhetünk valamiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)