Hirdetés

Oblivion Total Conversion Mod, Nehrim: elkészült és tölthető ingyenesen

|

A világ tele van elképesztő emberekkel - le a kalappal előttük.

Hirdetés

Itt van például ez a német, Elder Scrolls IV: Obliviont módosító csapat, a SureAI.

2007 óta dolgoznak a ezen a totális konverziós modulon, amelyet Nehrimnek hívnak.

A játék voltaképp egy teljesen új RPG amely az Elder Scrolls IV: Oblivion motorjára épül. Elvileg a komplett játék azokkal a modder toolokkal készült, amelyeket a játékhoz adtak annak idején.

Annak ellenére azonban, hogy az engine ugyanaz és a modding toolok is az Oblivionhoz tartoznak, a Nehrim totálisan független RPG, amelyet rajongók alkottak azzal a szándékkal, hogy versenyezni tudjon a pofi RPG-kkel. Várható játékideje 50 óra, több, mint 60 küldetéssel és gondosan szinkronizált párbeszédekkel rendelkezik, amelyet profi szinkronszínészek mondtak alá. Természetesen új páncélok, fegyverek, varázslatok, fajok, video-szekvenciák, objektumok, speciálisan a Nehrim részére komponált zene és még sokminden más található benne.

A mod fejlesztése 2007 óta folyt, és elég sokmindent belepakoltak a srácok. A legjobb hír azonban az, hogy a Nehrim ingyenes! Mindössze a z Elder Scrolls IV: Oblivion egy példányával kell rendelkeznünk és máris kipróbálhatjuk ezt az indie fejlesztést.

A Nehrim angolul és németül is elérhető.

Íme egy trailer, ami sajnos német nyelvű:

Oblivion Total COnversion Mod: Nehrim innen tölthető le

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)