Hirdetés

Obscure 2 infók

|

A Playlogic túlélőhorrorjának folytatásáról napvilágot látott pár infó, ami a platformokat, a játékmenetet és a zenét illeti.

Hirdetés

A játék sztorija két évvel az előd eseményei után játszódik: az igazgató úr kis meglepetését túlélők megpróbálnak visszatérni a normális élethez. Természetesen ez lesz az, amit gyökerestül felforgatnak majd a Fallcreek Egyetem kertjében megjelenő fekete virágok, "akik" persze elrontják majd néhány ember napját, miután a magjaik csírázni kezdenek.
A játékmenetről: a kiválasztott karakter mellett egy AI vezérelte másik kolbászol majd, akit bármikor leválthat egy becsatlakozó emberi játékos. Ehhez az önmagában nem túl lenyűgöző trükkhöz - ami már az első részben is így volt - kapunk még egy zseniális és egyedi co-op módot is, továbbá a fény-árnyék viszonyok taktikai kihasználhatóságát. Hat, egyedi képességekkel rendelkező karaktert irányíthatunk majd, továbbá rengeteg fejtörőt és fegyvert ígérnek a fejlesztők. A zenére remélhetőleg nem lesz panasz: a bostoni szimfonikusok és az Opéra national de Paris gyermekkórusa közreműködik.
Az eredményt meglátjuk PC-n, PlayStation2-n és egy újabb bejelentés szerint Wii-n is 2007 harmadik negyedévében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)