Hirdetés

Obsidian Entertainment: Multiplatform RTS készül

|

A változatosság gyönyörködtet. Ezt vallja a szerepjátékokra specializálódott fejlesztőcsapat is, hiszen új vizekre evez.

Hirdetés

A Black Isle Studios (Fallout 1-2, Planescape: Torment, Icewind Dale 1-2, Lionheart) veteránjaiból 2003-ban alakult Obsidian Entertainment Fergus Urquhart vezetése alatt a Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords, a Neverwinter Nights 2 és annak kiegészítője, Mask of the Betrayer révén többszörösen bizonyította, hogy érdemes figyelemmel kísérni, ha dolgoznak valamin.

Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords

kotor2.jpg


És dolgoznak bizony, mégpedig serényen. Elég csak az év végere ígért Neverwinter Nights 2 újabb kiegészítőjére, a Storm of Zehirre, a jövő tavasszal érkező Alpha Protocolra, és a mindmáig a nyilvánosság elől rejtegetett Alien RPG-re gondolni. Úgy tűnik azonban, hogy egy kis változatosságra vágynak a fiúk, lányok, ugyanis Lead Artist pozíció betöltésére keresnek tapasztalt munkatársat egy projekt látványvilágának megtervezéséhez. Ez még önmagában nem lenne annyira meglepő, ahogy az sem, hogy a célplatformok köre a szokásos PC, PS3, X360 trojka, az viszont már annál inkább, hogy RTS-ről van szó.

Neverwinter Nighst 2

nwn2.jpg


Mindenesetre érdeklődve várjuk a fejleményeket, s természetesen a hivatalos bejelentést is, amik minden bizonnyal néhán részletet is elhintenek számunkra.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)