Oculus Rift - lesznek, akik ingyen kapják meg

|

A héten indul el az Oculus Rift előrendelése, de lesznek olyanok, akiknek egy fillért sem kell fizetniük, ingyen jutnak majd hozzá a VR headsethez.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Ahogy arról már tegnap írtunk, az Oculus Rift január 6-án dálután 5 órától lesz előrendelhető, ráadásul már a VR berendezés gépigénye is ismertté vált. Az viszont teljesen új hír, és igencsak gáláns gesztus, hogy egyesek ingyenesen kapják meg az Oculus Riftet.

Azok akik a kezdetektől fogva hittek az Oculus Rift sikerében, támogatták a berendezés Kickstarter oldalát és már korábban kaptak egy development kitet, most egy újabb csomagra számíthat. A postás ezúttal a kész Oculus Rifttel a kezében fog csöngetni. Bizony, teljes mértékben ingyenesen fogják ezek az emberek megkapni a komplett kezdőcsomagot, ami a Riften kívül tartalmaz egy Xbox One kontrollert és két játékot is. Ez a két cím a Lucky's Tale és az Eve: Valkyrie lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!