Hirdetés

Oculus Rift - PlayStation és Xbox támogatás is jöhet

|

Az Oculus VR második embere, Nate Mitchell elmondása szerint a Sony és a Microsoft is potenciális partner, nem zárkóznak el senkitől.

Hirdetés

A fogyasztóknak szánt Oculus Rift kiadásra még 2016-ig várnunk kell, az Oculus VR viszont elkezdte feltérképezni a partneri lehetőségeket, az alelnök szerint tulajdonképpen "bármi szóba jöhet".

Nate Mitchell szerint bármi lehetséges a megállapodásokat illetően, ráadásul ők már beszéltek a Sony és a Microsoft illetékeseivel is ezzel kapcsolatban.

"Bármi szóba jöhet. Most rengeteg az érdeklődő a VR szemüvegek iránt, úgyhogy megpróbálunk nem elzárkózni senkitől. Mindig is azt hangoztattuk, hogy a Rift mindenkinek szól, emiatt pedig szeretnénk annyi platformra eljuttatni a szemüveget, ahányra csak tudjuk. Egyelőre nincs semmi bejelenteni valónk a partnerségekkel kapcsolatban, ugyanis jelenleg is csak nézelődünk." - nyilatkozta Mitchell a TechCrunch Distrupt konferencián. 

Könnyen elképzelhető, hogy az Oculus Rift a Sony és a Microsoft platformjaira is ellátogat, de mindkét cég dolgozik saját VR megoldáson is. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)