Oculus Rift - több mint 100 játék is érkezik idén

|

Jogos kérdés lenne a VR eszköz vásárlóitól, hogy lesz-e mivel játszani? Fel is tették a kérdést Redditen, ahol maga Palmer Luckey nyugtatta meg az embereket, hogy bőven lesznek majd játékok, amikkel el lehet ütni az időt sisakban.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Épp a minap derült ki mennyibe is fog fájni az Oculus Rift, és mikorra várható a megjelenés, de sokan lehetnek szkeptikusak a VR eszközzel kapcsolatban (és nem csak az ár miatt), hiszen arról senki nem beszélt, hogy mekkora mennyiségű játék lesz elérhető a Riften.

Palmer Luckey, az Oculus VR elnöke Redditen válaszolt a fórumozók kérdéseire az Oculus Rift-el kapcsolatban. Fel is röppent a kérdés, hogy mennyi játékra számítsanak az eszköz vásárlói ebben az évben. "Legalább 100-ra" - válaszolta Luckey - "Több mint húsz címre az Oculust Studios-tól, és még többre játékra más fejlesztőktől"

A Lucky's Tale platformert minden vásárló ingyen megkapja a csomag mellé, de bízunk benne, hogy év végére valóban több mint száz játék közül válogathatunk majd. Kérdés persze, hogy ezek majd mennyire elégítik ki a játékosok igényeit. Ti mit reméltek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!