Hirdetés

Oculus Rift - újabb nagyágyú csatlakozott

|

A 343 Industries egykori művészeti igazgatója az Oculus VR-hoz igazolt, hogy az Oculus belső fejlesztőcsapatát erősítse.

Hirdetés

Atman Binstock és Michael Abrash után egy újabb kulcsembert szerzett magának az Oculus VR. Ezúttal a 343 Industries korábbi művészeti igazgatója, Kenneth Scott csatlakozott a fejlesztőkhöz. Scott januárig volt művészeti igazgató, innentől külső tanácsadóként segítette a 343 Industries munkáját. 

Az Oculus VR Twitteren jelentette be a hírt, mely szerint Scott a belső fejlesztőcsapat tagja lesz. Szükségük is van a játékvilág legnagyobb figuráira, hiszen az egymilliárd játékost megmozgató MMO igencsak nagy falat.

A fejlesztőcsapat többek közt azon dolgozik, hogy kiteljesítsék az Oculus Rift által nyújtott lehetőségek tárházát, így a szemüveget ne kelljen levennünk azért, mert éppen böngészni akarunk, vagy egyik játékból a másikba akarunk váltani. Ez egy elég komplex rendszer, amit szeretnének beintegrálni a szemüvegbe.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)