Hirdetés

Oculus Rift - Game Boy a virtuális valóságban

|

Megszámlálhatatlan lehetőséget rejt magában az Oculus Rift, például Game Boy emulátorként is szolgálhat, ha úgy szeretnénk.

Hirdetés

Az Oculus Rift remekül kiszolgálja az emberiség mérhetetlen fantáziáját, ezt bizonyította már például a belső nézetes Sonic, egy hullámvasút egyedi felhasználása és a legutóbb bemutatott madárszimulátor. Azonban az extrém ötletek után ideje volt egy visszafogottabb megvalósításnak is.

Az Oculus Rift és a Unity segítségével sikerült megoldani, hogy egy virtuális szobában a Nintendo Game Boy kézikonzoljával üthessük el az időt, ami egyébként könnyedén megvalósítható lenne a valós életben is. De mi nem ítélkezünk. Persze az igyekezet dicséretes, a végeredmény pedig impozáns:

A készítők honlapján további információkat is találhattok a projektről. Mi a véleményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)