Hirdetés

Oddbox - Rövidesen kijavítják a hibákat

|

Az Oddworld Inhabitants minden vásárlótól elnézést kér, és ígéri, hogy mielőbb kijavítják az összes hibát.

Hirdetés

A platformerek hívei nem tudták, hogy sírjanak, vagy nevessenek, amikor egy héttel ezelőtt megjelent az összes Oddworld játékot (Abe's Oddysee - 1997, Abe's Exoddus - 1998, Munch's Oddysee - 2001, Stranger's Wrath - 2005) magába foglaló gyűjtemény az OddBox a Steam kínálatában.



Sajnálatos módon pont azokkal a részekkel akadt gond, amelyek annak idején csak konzolokra jelentek meg. A Munch's Oddysee már az elején összeomlott, amit elvileg az időközben kiadott javítás már orvosol. A Stranger's Wrath ezzel szemben viszont hajlamos erősebb gépeken is fagyni, szerencsésebb esetben akadozni. S ez a probléma még mindig fennáll. A fejlesztők elismerték, hogy nem fordítottak elég időt és energiát a tesztelésre, így most ennek a levét isszák meg a kedves vásárlók. Egyelőre még a probléma forrását sem sikerült megtalálniuk.





Egy rajongó viszont véletlenül rájött, hogy ha ATI kártyájának régebbi driverét telepíti fel, akkor 14-ről 90-re ugrik a másodpercenkénti képfrissítés száma. Ezt követően a fejlesztők felvették a kapcsolatot a grafikuskártya gyártójával és együtt igyekeznek megtalálni a hiba okát.
Hogy kárpótolják vásárlóikat, az Oddworld Inhabitants munkatársai január első napjait azzal töltik, hogy mindkét hibás játékot lokalizálják (francia, olasz, német, spanyol felhasználók számára), jobb vezérlési, képernyő beállítási opciókat biztosítsanak, valamint további fejlesztéseket eszközöljenek rajtuk.



 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)