Hirdetés

Ode - bájos új platformerrel rukkolt elő a Ubisoft

|

Egy érdekes zenés élményt jelentett be a Ubisoft, az Ode leleplezése ráadásul egybeesik a megjelenésének napjával is, így a PC-s játékosok már ki is próbálhatják a kiadó újdonságát.

Hirdetés

Ugyan az olyan, kvázi-indie projektek száma megcsappant a Ubisofton belül, mint a Child of Light, vagy épp a Valiant Hearts, a Reflections nevű csapatuk továbbra is dolgozik kisebb játékokon, mint a Grow Home, a Grow Up és az Atomega. Ma bemutatták a legújabb alkotásukat, az Ode című platformert is.

Hirdetés

A Ubisoft új játéka egy mindössze 5 eurós, kifejezetten nyugodt élmény, ahol nincsenek különböző feladatjelzők, vagy küldetések. Joy, egy kis pufók karakter személyében viszonylag szabadon ugrálhatunk a világban, ha pedig a felfedezése közben megoldunk egy zenei fejtörőt, hamar fényár és zene  vehet minket körbe. Az Ode főszereplője egyébként alakot is válthat, így érhetünk majd el újabb területeket a játék négy fő pályáján. A célunk pedig alapvetően annyi, hogy lehullott csillagokat gyűjtsünk össze, amikre az alakváltáshoz is szükségünk van. A játék lényegét elég nehéz szavakba önteni, talán az alábbi trailer segít majd megérteni.

A kiadó elmondása szerint az Ode már ma beszerezhető a UPlayen (a cikk írásakor mi még nem találtuk meg az áruházban), ha épp egy ilyen nyugisabb élményre végytok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)