Hirdetés

Office 2010: próbáljuk ki ingyenesen!

|

Letölthető a Microsoft honlapjáról a 2010-es Office betája.

Hirdetés

Ingyenes, és bárki számára hozzáférhető - ezek a fő jellemzői a Microsoft által közzétett Office 2010 beta verziójának, amit immáron bárki ingyen és bérmentve elérhet a redmondi konszern website-járól.

A vadonatúj Office 2010-es, egyelőre beta verziójában egy megújított telepítőt, ráncfelvarott menürendszert és teljesen új ikonokat is találunk.

A legszembetűnőbb változtatás a Backstage View bevezetése, továbbá a már előbb említett megújult telepítő, amely az uninstallálási problémákat orvosolja nagy mértékben. Továbbá vadonatúj ikonokat kapott szinte mindegyik Office kiegészítő alkalmazás is.

Végleges verzió legkorábban 2010 első felében születhet. Az új irodai programcsomagból több kiadás is készül majd, többek közt ingyenes OEM, amelyet hardver- és számítógépgyártók telepíthetnek majd termékeikre, míg a web alapú, letölthető darabokért az otthoni végfelhasználók érdeklődhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)