Hirdetés

Offline lesz a GRID online

|

A Codemasters közleményben tudatta, hogy leállítja a GRID szerverek működését.

Hirdetés

A Codemasters a Race Driver GRID online támogatásának megszűnését néhány soros közleményben adta mindenkit tudtára, imígyen:

"Három évnyi működés után a 2008-as Race Driver GRID online támogatását megszüntetjük PC-n és PS3-on. Amennyiben harmadik féllel szerződést tudunk kötni a további üzemeltetésre, úgy az online játék a jövőben is biztosított lesz. Az Xbox 360-at a leállás nem érinti. Köszönjük a rajongók támogatását és elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért."

A bejelentés természetesen sok-sok játékos haragját váltotta ki, akik közül olyan is volt, aki megesküdött, hogy soha többé nem vesz Codemasters játékot, mások aláírásgyűjtésbe kívánnak kezdeni, az egyszerűbbek pedig nekiestek az Xbox 360 tulajoknak, mintha ők bármiről is tehetnének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)