Hirdetés

Ők lesznek az EA Sports FC 24 legerősebb focistái

|

Az Ultimate Team-toplista alapján is mérföldkő az EA Sports FC 24.

Hirdetés

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek és az EA Sportsnak nem sikerült megegyeznie a FIFA név licenceléséről, így már jó előre tudni lehetett, hogy a stúdió 2024-es focijátéka történelmi változást hoz, és EA Sports FC 24 címmel kerül fel a boltok polcaira.

Az idei focis móka emellett egy másik nagy módosítást is tartogat azzal, hogy a népszerű Ultimate Team üzemmódban akár női futballistákat is bevehetünk majd az ízlésünk és a kipörgetett kártyák által meghatározott keretbe, most pedig már azt is tudjuk, melyik játékosok lesznek a virtuális pálya legveszélyesebbjei.

Hirdetés

Az EA Sports ugyanis nemrég nyilvánosságra hozta az FC 24 legerősebb focistáinak pontszámait. A legfontosabb talán, hogy általánosságban  2007 óta először nem Lionel Messi vagy Christiano Ronaldo közül kerül ki az aktuális bajnok: az argentin legenda csak a 6. helyen szerepel, míg a szaúdi ligában levezető portugál nem fért be a legjobb 24 közé. Az alábbi táblázaton a TOP 10-es élboly látható.

A mezőnyt sorban négy, 91-es összpontszámmal értékelt focista vezeti Kylian Mbpappé (PSG), Alexia Putellas (FC Barcelona), valamint Erling Haaland és Kevin De Bruyne (mindketten a Manchester Cityben rúgják a bőrt) személyében. Akit a többiek is érdekelnek, az ide kattintva böngészheti a nyilvántartást, az EA Sports pedig azt ígéri, hogy szeptember 15-én a teljes adatbázist is elérhetővé teszi.

Kíváncsian várjuk, hogy végül hol landol a becslések szerint 89-es alatti értékelést kapó Ronaldo, ahogy arra is, hogy vajon az idén is lesz-e olyan profi focista, aki a közösségi médiában fog hisztizni a túl alacsonynak vélt pontszáma miatt. Az EA Sports FC szeptember 29-én fut be PC-re és PS4/5-re valamint Xbox One/Series-konzolokra és Nintendo Switchre is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)