Hirdetés

Október végén érkezik a Killzone HD

|

Nem csak a Killzone Trilogy részeként, de önálló játékként is megvásárolható lesz az ismert széria első epizódjának felújított kiadása.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy a Sony egy csomagban fogja kiadni a Killzone széria tagjait, aki viszont rendelkezik a második és harmadik résszel és a legfrissebb generációs PlayStationön szeretne játszani az elsővel, annak csak valamivel több mint egy hónapot kell várnia.

Dobozos formában nem, digitálisan viszont minden akadály nélkül megvásárolható lesz a Killzone HD, a sorozat első részének felújított kiadása. A 2004-ben kizárólag PlayStation 2-re megjelent játék HD verziója 720p-s felbontásnál is stabilan 30 FPS-sel fut, emellett pedig MSAA szűrőt, élesebb textúrákat és magasabb minőségű hangeffekteket is kapott. Rengeteg trófea vár megszerzésre, azok listáját ezen a linken találjátok. A Killzone HD megjelenése október huszonharmadikán esedékes, és 14.99 dollárba fog kerülni a PlayStation Networkön. Az alábbi képek a játékból származnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)