Hirdetés

Októberben debütál a Worms Revolution

|

A Team 17 hivatalosan is közzé tette, hogy mely időszakban uszíthatjuk egymásnak az ismerősökkel kukacainkat.

Hirdetés

A Worms: Revolution negyedik fejlesztői naplójában információ híján kénytelenek voltunk őszt írni, de a találgatásoknak vége, a bizonytalanságot megszüntette a Team 17 minap eszközölt bejelentése.

Ennek értelmében a Worms: Revolution PlayStation 3-as változata október tizedikén válik elérhetővé, ekkor tölthetjük le a PlayStation Store kínálatából mindösszesen 12.99 euróért. A Team 17 csapata a közleményben arról nem adott felvilágosítást, hogy a PC-s és Xbox 360-as változat mikor szándékozik befutni, de nagyon valószínű, hogy pár napos késéssel ők is a célba érnek. Hivatalos megerősítés esetén jelentkezünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)