Hirdetés

Októberben érkezik a Medal of Honor: Warfighter

|

Néhány nap múlva leplezi le az Electronic Arts a Medal of Honor következő részét.

Hirdetés

Március 6-án mutatja meg a közönségnek az EA azt az FPS-t, amivel az idei Call of Duty (minden valószínűség szerint Black Ops 2) epizódot kívánja megszorongatni.



Az Activision első számú riválisának megvan az az előnye, hogy két franchise-t is harcba tud szólítani, miáltal a játékosok sem fintorognak annyira, hogy minden évben ugyanazt kapják. Az már más kérdés, hogy a Medal of Honor - Battlefield páros és a Call of Duty között annyi különbség sincs, mint egy csimpánz és egy bonobó között, de ezzel már megtanultunk együtt élni az évek során.

Miközben tehát a DICE már a Battlefield 4-en, és/vagy a Battlefield: Bad Company 3-on (ez is megérne egy misét) ügyködik, idén a Danger Close gondoskodik arról, hogy ne szenvedjünk hiányt modern katonai lövöldében.



A Medal of Honor: Warfighter ezúttal teljes egészében a kaliforniai stúdióban készül (még a multi is), a vázat hozzá pedig a Frostbite 2 motor szolgáltatja, vagyis feltételezhetjük, hogy nem lesz különösebb baj a látvánnyal. Ezen túl mindössze csak annyit árultak el róla, hogy ismét Tier 1-es kommandósok játsszák a főszerepet, de hogy magunk mögött hagyjuk-e Afganisztánt, vagy ismét a tálibokat kergetjük, az a jövő zenéje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)