Hirdetés

[Frissítve!] Októberre tolódik a PC-s Max Payne 3

|

Sejthettük, hogy nem lesz egy leányálom a PC-s kiadás létrejötte, de a Rockstar egyik alkalmazottjának kijelentése minket is meglepett.

Hirdetés

A Rockstar vancouver-i kirendeltsége dolgozik jelenleg is gőzerővel azon, hogy mind a konzolos, mind a PC-s Max Payne 3 kiadások időben megérkezzenek a rajongókhoz... legalábbis eddig így tudtuk.

A vancouver-i csapat egyik oszlopos tagja, Tony Prescott twitterén keresztül osztotta meg félelmeit követőivel, miszerint a PC-s Max Payne 3 valószínűleg pár hónappal később kerül csak kiadásra a június elsejei dátumhoz képest. Okok? Prescott elárulta, hogy cseppet sem haladnak olyan jól a személyi számítógépekre szánt változattal, mint a konzolossal, ugyanis utóbbin kezdték a munkálatokat és a PC-s produktum afféle portnak tekinthető, mely ennek ellenére minőségi és utánozhatatlan lesz.

Hogy a fejlesztő pontosan mire gondolt utolsó mondatában, arról nem esett szó a rajongók és közte történő beszélgetésben, de az kiderült egy felhasználó kérdését követően, hogy valószínűleg szeptember-október környékén kerülhet napvilágra leghamarabb a PC-s Max Payne 3.

A PlayStation 3-as és Xbox 360-as változat továbbra is május 18-án debütál.

Frissítés: Max Payne barátunk PC-s kalandjai az eredeti bejelentés szerint június elsején kezdődnek meg, a Rockstar semmilyen csúsztatást nem jelentett be - egyelőre. Boldog április elsejét!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)