Hirdetés

Olcsó játéknak híg a portolása

|

Míg Wii-re készül az exkluzív Umbrealla Chronicles, a Capcom átportolja a 4. részt is, igaz ez teljes mértékben meg fog egyezni az egykori Gamecube-os verzióval, csak az irányítás lesz más.

Hirdetés

De ez önmagában nem is újdonság, viszont a Capcom úgy gondolta hogy egy félnapos programozással átalakított játékot (mivel a Wii a Gamecube architektúrájára épül) pofátlanság lenne teljes áron forgalomba hozni, így a program egyből a bud-get árkategóriába került. Szám szerint 30 dollárt kell majd letenni az asztalra ha a Resident Evil 4-el akarunk játszani, ami sokkal kedvezőbb az átlagosnak mondható 70-80 dolláros árakhoz képest. Így a szűkebb pénztárcájú Wii tulajdonosok is örülhetnek, viszont egy az egyben a régi GC-s verziót kapják egy kicsit átalakított irányítással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)