Hirdetés

Olcsó Jeepek segítségével farmolják a pénzt a Forza Horizon 5 játékosai

|

Az alig használt járműveket utána más játékosoknak passzolják tovább.

Hirdetés

Hivatalosan még csak két napja érhető el mindenki számára a Forza Horizon 5, de már a múlt héten, a korai hozzáférésnek köszönhetően is egymillióan játszottak vele. A játékosok hamar találtak egy könnyű pénzszerzési lehetőséget, és ehhez pusztán az egyik legrégebbi, leglassabb járműre van szükség.

A Willys MB Jeep egy legendás autó, amit a második világháborúban az Egyesült Államok serege és a szövetséges államok használtak, a világ első tömeggyártott négykerék-meghajtású autója volt.

Hirdetés

Játékbeli mása természetesen meglehetősen lassú, de vezetni akkor is mókás. A játékosok azonban nem ezért vásárolják, hanem mindössze 40 ezer kreditbe kerül, és fejlesztésével könnyen szerezhető egy Szuper Pörgetés, ami egyszerre három jutalmat ad, köztük gyakran az autó áránál is több kredittel.

Természetesen aztán valahogyan meg kell szabadulni a már fejlesztett kocsitól. A játékosok erre a pajtáknál elérhető ajándékozás opciót használják, mivel az auckiós házban nem tudják elpasszolni a "használt" járműveket, így gyakorlatilag repkednek a Jeepek, előbb-utóbb mindenkihez eljutnak.

Várhatóan hamar lép majd a Playground, addig meg jól elszórakozik a közösség a Jeepekkel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)