Hirdetés

Olcsó LGA775-ös processzorhűtő a Silverstone-tól

|

A cég elsősorban azok pénzére pályázik, akik nem bíznak meg a gyári hűtőben.

Hirdetés

A Silverstone egy új processzorhűtőt jelentett be, amelyet 45 nanométeres gyártási technológiával készülő, olcsó kétmagos Intel központi egységekhez szán.

 

silverstone-lga775-cooler-1.jpg

A tajvani srácok nem sokat dolgozhattak az NT07-775 jelzésű berendezésen, ugyanis nagyban hasonlít az Intel által a CPU-k mellé adott hűtőre. Ráadásul mint már említettem, alsókategóriás processzorokhoz ajánlják, tehát a gépezet nem mondható kimagaslóan hatékonynak.

 

silverstone-lga775-cooler-2.jpg

 

Kis technika: a cooler 93x36.5×93 mm méretű, a közepén egy 90 milliméteres ventilátorral. Ez 1200-1800 fordulatot tesz meg percenként, sebességtől függően 15-23 decibelnyi hangot generálva. A hűtő CPU-val érintkező felülete réz, a hőt utána alumínium vezeti tovább.

 

silverstone-lga775-cooler-3.jpg

 

 A hűtő 2009 januárjától kezdve lesz kapható, 20 eurós (kb. 5300 forintos) áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)