Hirdetés

Olcsóbb GeForce GTX 770 a szélesebb mosolyért

|

Itt egy példa arra, hogy a piaci verseny néha nekünk kedvez. Most éppen árcsökkenéssel.

Hirdetés

Nem mondok azzal senkinek sem újat (kivéve ha valaki eddig egyáltalán nem foglalkozott ezzel a témával), hogy az NVIDIA és az AMD hatalmas üzleti harcban állnak. És ez a harc most éppen kedvez is nekünk.

A két nagyágyú középkategóriás kártyákkal is foglalkozik, hiába a kisebb teljesítmény, sokan ebben a kategóriában keresgélnek, itt is hatalmas háború folyik a két titán között. Az is előfordul, hogy nem egy új kártya kiadásával, hanem egy magasabb ligában játszó eszköz árcsökkentésével piszkálnak oda a riválisnak. Pontosan ez történt most is.

Az R9 285-öt egyértelműen a GTX 760-as riválisaként dobta piacra az AMD. Az NVIDIÁS srácok ellencsapásként a 2 gigabájt memóriával ellátott GeForce GTX 770-es grafikus kártyák 275 dollár környékére vinnék le, hogy árkategóriájában körülbelül megegyezzen a riválissal. 

Akiket további infók érdekelnek a GeForce GTX 770 árcsökkentésével kapcsolatban, a PC World cikkében mindent megtalálnak, többek közt azt is, hogy így milyen lesz az árkülönbség, illetve hogy a tesztek melyik márkát hozták ki győztesnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)