Hirdetés

Olcsón kipróbálható lesz a Battlefield 2042

|

Aki belenézne a játékba vásárlás előtt, kevesebb mint 2000 forintért megteheti.

Hirdetés

Továbbra is számos előfizetéses szolgáltatás fut, melyeknek köszönhetően anélkül próbálhatjuk ki akár a legújabb játékokat is, hogy 20-25 ezer forintot kellene adnunk értük. November első felében olyan újdonságokkal bővül a Game Pass, mint az It Takes Two, a Forza Horizon 5 és a GTA: San Andreas - The Definitive Edition, de az EA is készül egy aprósággal. 

Hirdetés

A DICE legújabb lövöldéje, a multis élményre kihegyezett Battlefield 2042 november végén fog megérkezni, aki pedig még bizonytalan a vásárlással kapcsolatban vagy csak lezavarna pár meccset a megjelenésig, az november 12-től megteheti egy 10 órás próbakör erejéig. Ehhez EA Play vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetésre van szükség, melyekkel konzolon és PC-n egyaránt játszhatunk. Ez a lehetőség azok számára is tökéletes lehet, akik részt vettek a nyílt bétában és nem győzték meg őket a tapasztalatok, ugyanis a fejlesztők szerint a teljes játék jobb lesz a korábban bemutatott változatnál

A Battlefield 2042 tehát november 19-én jön PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re, de az EA Play és/vagy Xbox Game Pass Ultimate-tagok már egy héttel előbb belekóstolhatnak, a Gold és Ultimate Edition előrendelők, valamint az EA Play Pro előfizetők pedig már a teljes játékot játszhatják november 12-től időmegkötés nélkül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)