Hirdetés

Olcsón szeretnél legális szoftvereket? Segítünk!

|

Internetszerte futnak halloweeni leárazások, a Keysfan oldala sem marad ki.

Hirdetés

A közelmúltban megjelent a Windows 11, de még nem érdemes váltani rá, amíg a Microsoft rendbe nem teszi az operációs rendszer jelenlegi, néhol egész kellemetlen hibáit. Addig tökéletesen megteszi a Windows 10, melyet jövő év elején ingyenesen lehet majd frissíteni a remélhetőleg akkor már sokkal stabilabb utódra. Számos oka van annak, hogy miért érdemes ezt a rendszert használni, annak meg még több, hogy miért ajánlott legális változatot futtatni (a frissítések miatt önmagában ajánlott), de ha nincs rá több tízezer forintod, ne aggódj, a Keysfan.com segít.

Hirdetés

- 50% kedvezmény Windows 11-re és más termékekre ezzel a kuponkóddal: EKF50

- 60% kedvezmény Office 2021-re és más termékekre ezzel a kóddal: EKF60

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)