Hirdetés

Olidata Altro - Pehelykönnyű laptop Olaszországból

|

Az Olidata eredetileg Conte néven szerette volna piacra dobni MacBook Air riválisát, de Altro lett belőle.

Hirdetés

Az év eleji CES-en mutatkozott be először az Olidata Altro (akkor még Conte néven ismert) laptopja, ami vékonyságával és eleganciájával szinte azonnal megragadja az ember tekintetét.



Az alacsony fogyasztású Intel processzorokkal ellátott Altro három változatban érhető el.
Az M PEARL névre keresztelt belépő modell 13,3 hüvelykes, LED-es háttérvilágítású, beépített fényérzékelővel ellátott kijelzővel rendelkezik. A GS45-ös, DX10-es lapkészletre pedig egy Intel Pentium SU2700-as procit pakoltak. Hozzá tartozik még egy 120 GB-os, 1,8 hüvelykes merevlemez, 3 GB DDRII RAM, HDMI-csatoló, Wi-Fi, Bluetooth, ujjlenyomat-olvasó, USB portok, webkamera, és multi-touchpad. A fekete és a fehér kivitelben készült alap Altro tömege nem haladja meg az 1,6 kilogrammot. A 799 eurós ár magában foglalja a telepített Windows Vista Home Premium operációs rendszert is.



A "középkategóriás" M RUBIN már egy Intel Core Solo SU3500-as processzorral büszkélkedhet, továbbá egy 3G-modem és egy Intel Turbo Memory 2 gigabájtos modul magyarázza a 100 eurós felárat.
A legdrágább, 1299 eurós M DIAMOND egy Intel Core 2 Duo SL9400-as procinak köszönheti árát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)