Hirdetés

Olyan csodálatosan kacsint ránk a magányos Keanu Reeves meme a Cyberpunk 2077-ben, hogy jár a taps

|

Nagyon úgy tűnik, hogy Keanu Reeves még mindig magányos. Csak most Night City metrójában ülve.

Hirdetés

A 2.0-s frissítéssel és a Phantom Liberty DLC-vel laza három évvel a megjelenése után végre tényleg megkaptuk azt a Cyberpunk 2077-et, amit már az elején is szerettünk volna. Bár már mi is azt hittük, hogy ezek voltak az utolsó nagyobb megmozdulások a játékkal kapcsolatban, a fejlesztők nem érték be ennyivel.

A CD Project RED ugyanis a 2.1-es frissítéssel ismételten jelentősen kíbővítette a cyber-kalandját. Bekerült többek között a már korábban beígért metrórendszer is, amivel együttesen egy kis vicceskedés is belefért a dologba.

Bizonyára többeknek is ismerős lehet az úgynevezett "Sad Keanu" mém, amely a játékban a Johnny Silverhandet megformáló színészt, a legendás Keanu Reeveset ábrázolja, ahogy egy New York-i parkban egymagában majszolgat egy szendvicset, és próbál meg nem tudomást venni az éppen őt lencsevégre kapó paparazzóról.

Hirdetés

A még 2010-ben készült képet hamar felkapták, amiből később aztán megszámlálhatatlan mém született. Úgy látszik, hogy a dolog a CD Project RED fejlesztőit is megihlette, akik most egy apró kikacsintás erejéig emlékeztek meg az ikonikus pillanatról.

A dolgot először a Winky813 névre keresztelt Twitter/X felhasználó szúrta ki, aki rögtön közzé is tett egy képet erről. Ezen jól látható, hogy a metrón Johnny Silverhand ül a játékossal szembe, aki pont ugyanabban a pózban falatozik, mint anno Keanu 2010-ben. Ráadásul a fejlesztők még az eredeti képen lévő galambokat sem spórolták ki, ezzel egyértelművé téve a kikacsintást.

Keanut egyébként annak idején már a BBC egyik reggeli műsorában is felkérdezték a mémmé vált esettel kapcsolatban, érthető módon nem tűnt különösebben lelkesnek. Azt nem tudni, hogy vajon a CD Project RED vicceskedéséhez áldását adta-e a színész, de mi azért jót mosolyogtunk a dolgon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)